Harri Veijonen:

Seurakunnan viimeiset seitsemän ja kolme ja puoli vuotta

30. 6. 2003 SEURAKUNNAN JA KIRKON SEITSEMÄN VIIMEISTÄ VUOTTA * PUOLIVÄLI TÄNÄÄNKIN

Seurakunnan ja kirkon viimeiset seitsemän vuotta ovat aivan eri asioita! Kirkon viimeiset seitsemän vuotta seuraavat seurakunnan viimeistä seitsemää vuotta. Olivathan ne ennakoitu jo Joosefin selittämässä faaraon unessa, seitsemän lihavaa ja seitsemän laihaa vuotta. Jälkipolville jää arvioitavaksi, ei vain tekstieni sisällön profeetallisuus vaan sekin, olivatko ne syntyneet profeetallisesti oikeaan aikaankin. Huomaan elettävän vuoden 2003 puolivälissä, kun kerron 1. 10. 2000 alkaneen 14 vuotta, jotka jakautuvat kahdeksi seitsenvuotiskaudeksi siten, että ensimmäinen seiska on seurakunnan viimeinen ja kirkko ja muu maailma jää noin seitsenvuotiseen ahdistukseen. Ratkaisukohta on siis syksyllä 2007. Meidän kalenterissamme nyt on kulunut seurakunnan viimeisestä seitsemästä vuodesta PUOLET! On kulunut kolme ja puoli vuotta ennaltatietämästäni Jeltsinin syrjäytymistä vuoden 2000 alkaessa! Mutta juutalaiskalenterin mukaan siis vielä yhdeksän kuukautta oikeaan puoliväliin, ja sinne olen esittänyt ANTIKRISTUKSEN TULON!
HUH, olen puhunut 9 kk:n sikiämisajastakin. WTC:n iskussa Saatana, Paholainen ilmoitti poikansa olevan tulossa, mutta näinä päivinä sikiäisi Saatanan pojaksi tulevan henkilön tulo, jota Gorban paluuksi valtaan oletan. Meidän kalenterimme mukaisesti tarkalleen 3 kk:n kuluttua, syyskuun 30. on juutalainen vuodenvaihde. Eli on kulunut kolme vuotta uutta vuosituhatta, historiassa vastaa tapahtumia 3000 vuoden takana, Jerusalemin kaupungin syntymä Israelin pääkaupungiksi ja nythän sitä luopumuksen huippuna aletaan Israelilta viedä kansainväliseksi kaupungiksi ja aikaansaadaan Antikristuksen tulo. 30. 9. 2003 myös olisi vuodessa vastakohta mahdolliselle Gorban tulolle valtaan. WTC:n iskukin oli tarkalleen 1,5 vuotta Gorban tulosta ennaltatietämäni mukaisesti takaisin politiikkaan 11. 3. 2000. Huh hellettä, mutta jatkukoon! Elämme kohta lihavien vuosiemme huipussa! Kootaan ystävät kaikki mahdolliset suomalaiset varastoon Herran aittoihin! Elämämme maan päällä jatkuu seitsemän laihan vuoden jälkeen.
Harri Veijonen 29. kesäkuuta 2003 klo 10.00.

NAPOLEONIN KAKSI NAISTA

Satamakapteenin tytär Martinique-saarelta, oli nuorena tyttönä tullut Pariisiin, joutunut naimisiin kreivi Beauharnais´n kanssa, synnyttänyt hänelle kaksi lasta ja nähnyt miehensä heittävän henkensä mestauslavalla. Itse hän pelastui yhden vallankumouksen mahtavimman miehen, Barraksen ansiosta. Barraksen talossa 25 vuotiaana Josephine kohtasi vasta nimetyn prikaatinkenraalin Napoleon Bonaparten. Napoleon rakastui heti itseään kuusi vuotta vanhempaan kreivitär Josephine Beauharnais´iin, ja he avioituivat v. 1796. Sen jälkeen Napoleon lähti kuuluisalle italialaiselle sotaretkelleen täyttämään vanhojen protestanttien Ilmestyskirjan selityksen, jonka mukaan vuonna 1798 paavi saisi "kuolinhaavan". Paavi joutui tulisille hiilille, mutta Josephine sai Napoleonilta tulisia rakkauskirjeitä sotakentältä.
Notre-Dame kirkossa Napoleon kruunattiin keisariksi 2. 12. 1804. Josephine painoi kruunun miehensä päähän. Josephine ei kuitenkaan ollut onnellinen ja hänen lapsettomuutensa oli uhka avioliiton jatkumiselle. Kannettuaan neljä vuotta purppuraviittaa voimatta täyttää Ranskan toiveita ja lahjoittaa sille perintöprinssiä, alkoivat hirveät neuvottelut ja kiusalliset ja repivät kohtaukset, jotka päättyivät siten, että Josephinen täytyi v. 1809 suostua avioeroon ja paavin korkealla suostumuksella väistyä toisen tieltä. Paavin "kuolinhaava" ja "virkoaminen" näyttää liittyvän Josephinen tarinaan.
Napoleonin uusi morsian tuli Itävallasta, Marie Louise, keisari Frans I:n tytär. Nuori ja vastentahtoisesti Napoleonille naitettu kaunokainen. Neljä kuukautta Josephinesta eron jälkeen, huhtikuussa 1810, Marie Louise oli saapunut Pariisiin vihille. Maaliskuussa 1811 Napoleonilla oli näyttää poikaansa, Rooman kuningasta kansalle. Lähde: Otava 1913 HV

OTAVA 1913 - 1917 SARJA

Veijosella on kirjastossaan viisi vuosikertaa varhaista suomalaista kuvalehteä nimeltä "Otava kuvallinen kuukausilehti", jota toimitti Helmi Krohn. Tässä nopeasti läpikäytynä vuosikerta 1913. HV
HELMI KROHN
Helmi Krohn on mainittu Lappeenrannan maakuntakirjaston Carelica-kirjailijoiden joukossa. Tunnettuja ovat myös sisaruksensa Kaarle Krohn ja Aino Kallas sekä hänen puolisonsa (1891-1913) E.N. Setälä.

KOLME SUOSITUINTA KIRJAILIJAA

Tuntemattoman sotilaan kirjoittanut, tamperelainen, Väinö Linna, on kaikkien aikojen kotimainen kirjailija STT:n teettämän mielipidetutkimuksen mukaan. Seuraavina tulivat Aleksis Kivi ja Mika Waltari.

TV Israel National tv

OLYMPIC.ORG
Olympic.orgista ensinnä löysin Bislettin tulokset kuten:
Javelin: 1. Sergey Makarov (RUS) 85.61m, 2. Boris Henry (GER) 84.51, 3. Voldemars Lusis (LAT) 81.94, 4. Dariusz Trafas (POL) 81.17, 5. Aki Parviainen (FIN) 81.06, 6. Andreas Thorkildsen (NOR) 80.10, 7. Breaux Greer (USA) 76.24, 8. Paal Arne Fagernes (NOR) 74.82, Eriks Rags (LAT) 74.26. HV 27. 6. klo 23.30.

MANNERHEIM-RISTI

Pressat -sivullani on ollut kävijöitä, mutta valitettavasti siellä ollut kuva omistamistani Suomen presidentti -aiheisista postikorteistani on hukassa. Löytyykö keneltäkään?
Maamme-laulua voi kuunnella tai Mannerheim-ristiä ihmetellä keskeneräisellä sivulla Mannerheimin muistelmat. Imatran keräilyliike osti taannoin liikkeeni jäämistöstä mm. kaappigrammarin, josta olin maksanut huutokaupassa 3000 mk (sain 1300 mk). Äskettäin liikkeen omistaja kehuskeli saaneensa myyntiin Mannerheim-ristin. Noin 20 %:n myyntiprovisionsa oli noin 1500 euroa. Mannerheim-ristejä jaettiin aikanaan 191 kappaletta. Harri Veijonen


28. 6. 2003 SEURAKUNNAN VIIMEISET KOLME JA PUOLI VUOTTA SUURTEN IHMEIDEN AIKAA* ISRAEL VETÄYTYY PIAN GAZASTA * SYYRIAN DAMASKO POISTETAAN KAUPUNKIEN LUVUSTA

Tusinoittain kirkollisilla kustantajilla kirjojaan julki saanut, Paavo Hiltunen, opetti seurakunnan viimeisestä 3,5 vuodesta jokseenkin päinvastoin kuin minä! "Kaikessa oikeassa oleva, Turun profeetta", Weijo Lindroos, opettaa, että Jeesus ja mitä tahansa voi tulla tänään! Kieltämättä olen "hieman" eri tason profeetta, enkä siksi kelpaa linkitettäväksikään juuri mihinkään. Aivan eri, kuin edes hyvänä kakkosena pitämäni Reino Savola! Savolan mukaan valvovat uskovaiset ovat kadonneet maan päältä syksyllä 2003. Mutta minä olen kertonut tulevia tarkimmin 25 vuotta. Ja kerron nytkin, miten Jeesus ei tule tänään eikä syksyllä 2003 vaan Venäjällä alkaa tapahtua ja miten sen jälkeen uskovaiset saavat tilaisuutensa näyttää, löytyykö sitä uskoa sinapinsiemenenkään vertaa, niin että voi vaikka vuoria siirtää. Minä opetan, että Antikristuksen tulosta hänen ilmestymiseensä on maan päällä seurakuntakauden suurimpien ihmeiden aika!

Toki syksy 2003 on mielenkiintoinen, mutta erittäin mielenkiintoinen on ajankohta 3,5 vuotta oikeasta vuosituhannen vaihteesta 1. 10. 2000 eli noin 1. 4. 2004. Juutalaiskalenterista tarkemmin katsottuna seitsemännen eli Nisan kuun 1. eli jo torstai 14. maaliskuuta 2004. Gorban valtaantuloaika vuonna 1985 oli 11. 3., juutalaiskalenterissa kuudennen, Ada-kuun 26. Vuoden 1995 kirjani taulukossakin ennaltatiedetty paluunsa politiikkaan tapahtui 11. 3. 2000.
Olin ennaltatiennyt Jeltsinin poistumisen vallasta päivälleen ja puhunut Gorban tulevan maaliskuussa 2000, ja hän tulikin 11. 3. 2000, muttei vielä valtaan vaan juuri takaisin politiikkaan, perustamansa venäläisen demaripuolueen johtoon. Puoluehan on entisen Neuvostoliiton ja johtajansa puolue ja siis todellisuudessa "kuolevan kommunistin puolue". Vuoden 2000 11. 3. juutalaiskalenterissa oli 6. seitsemättä eli Nisankuuta. Pääsiäinen juutalaiskalenterissa on aina 14. Nisankuuta, vuonna 2004 keskiviikkona 27. 3.

NARRIN PETOVALTION LOPPU

Enkö siis tiedä narrivaltion jatkonkin pikkutarkasti? No totta ihmeessä siitä Antikristuksineen tulee loppu Messiaan palatessa noin 29. 9. 2014. Vuosia olen sanonut Putinin tippuvan Gorban paluulle. Antikristuksen valtaantulossa toistuu Antiokuksen valtaantulo sekä siihen liittyy kolmen kuninkaan syrjäyttäminen. Jo ennen kuin Venäjä, Ukraina ja Valko-Venäjä tekivät talousliiton 1993, olin julkisesti kirjoittanut juuri noiden valtioiden liittyvän yhteen ja johtoon vielä tulevan Gorban.
Gorba tulisi kolmannenkin kerran maaliskuussa. "Maaliskuulta hallitsee hän onnellisesti", kirjoitti Nostaramuskin, jonka runokirjastani en löydä montaakaan aikaamme sopivaa ennustusta toisin kuin Raamattu on niitä pullollaan. Miksi Googlesta ei löydy Venäjästä kirjoittamaani syksystä 2003 pääsiäiseen 2004? Kyllä se on toukokuun 2003 uutissivulla: "Silloin kääntyy Putin maansa linnoituksiin, mutta kompastuu ja kaatuu, eikä häntä enää ole. Ja hänen sijaansa nousee eräs, joka antaa veronvaatijan käydä läpi valtakunnan ihanimman maan. Mutta muutamien päivien kuluttua hänet tuhotaan, ei kuitenkaan vihan väellä eikä sodalla. Ja hänen sijaansa nousee Gorba, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa. Hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden."
Harri Veijonen kesäkuussa vuonna 2003.

ISRAEL VETÄYTYY PIAN GAZASTA

Israel vetäytyy pian Gazasta, uutisoi kysymysmerkillä MTV3. Ja niin tietenkin tulee käymään olihan asia sanottu vuoden 1995 kirjassanikin. Ja kirjani jatkuu: "viimeksi sovitaan Jerusalemista". Sanatarkasti näin: "Älkäämme unohtako Jerusalemia (Psalmi 137:5,6)! Jerusalemista sopiminen olisi viimeinen merkki! Jo 1986 kirjasessani annoin ymmärtää niin pitäen selviönä, että kun Israelin maata jaetaan (Jooel 3:2), viimeiseksi sovitaan Jerusalemista: "Jerusalemin kansainvälistävä rauhansopimus." Daniel 9:27 on asian tärkein esitys." HV

SYYRIAN DAMASKO POISTETAAN KAUPUNKIEN LUVUSTA

Vuonna 1986 tein pitkän pikkutarkan ennustussarjan silloisen kirjani liitteeksi, mutta itse kirjakin toteaa: "Vaikka esimerkiksi juutalaisten pääsy Neuvostoliitosta ja Syyrian pääkaupungin Damaskon tuho ovat ennen Jeesuksen julkisen tulemuksen tapahtumia, mikä takaa, että ne tapahtuvat ennen rauhansopimuksen tekoa? Siitäkään huolimatta, että juuri sellaiset tapahtumat olisivat rauhansopimuksen aikaansaamisen tekijöinä merkittäviä ja kenties juuri ne johtavat rauhansopimuksen pikaiseen tulemiseen."
Pari vuotta myöhemmin julkaisin Etelä-Karjala-lehdessä ilmoitusartikkelin "Sitten tulee Peres" niinkuin sen mukaisesti Peres sitten tulikin ruikuttamaan Gorballe: "Päästä sinä kansamme Pohjoisesta maastasi niin saan heidät suostumaan alueittemme luovutukseen ja rauhaan." Juutalaisten pääsy vapautui merkittävästi Gorban toimesta. Syyrian Damaskon kanssa on oltu kiikun kaakun. Tuhoutuuko se ennen valerauhan vahvistamista vaiko vasta sen jälkeen, arabimaiden hyökättyä, kuten epäilen.
SAVOLAN UUSIN
Reino Savolan uusimmalla sivulla on uutinen siitä, miten USA kenties harkitsee Damaskon eliminoimista sen terroritoiminnan vuoksi.

LAUKAISEVA TEKIJÄ NUMERO YKSI
Ei Antikristuksen tulo toteudu ihan noin vain. Vielä 1996, kun Kirkkoihin kuulumattomat seurakunta sai Etelä-Saimaassa julkaista ilmoituksia, viimeisiä tekstejäni oli, että Jerusalemin jakamisneuvottelut laukaisevat Antikristuksen tulon. Vuonna 2000 hippakunnan pispa järjesti kaupungin kirkkokuntien yhteisen kokouksen, siitä Etelä-Saimaa kertoo netissäkin. Siis hyvin on kaikki saatu uskomaan, että seurakunta on yhtä, vaikka seurakunta on kokonaan ulkopuolella noiden kirkkokuntien! Heidän tulessa polttajansa tulee! Enkä polttaja ole minä, joka tunnistin pikkutarkasti Antikristuksen ja tulonsa heidän vielä ihastuessa tulevaan tulessa polttajaansa Paarman ja Huotarin johdolla!

LAUKAISEVA TEKIJÄ NUMERO KAKSI
Käytännössä on toinenkin tekijä, ja senkin olen kaiken aikaa maininnut. Eli että USA aina toimii ensin, on liikkeellepaneva voima siinä, että Venäjällä kehitys etenee Antikristuksen tuloon! Turha puhua Bushista suurena Antikristuksena. Hän on vain pikkuhöperö nalli saaden oman maansakin laukeamaan olemattomiin.
IHANA PETO
Maailma ei mielly Bushiin vaan oikeaan suureen Antikristukseen. Siitä lähtien, kun Gorba oli valittu maailmalla vuoden mieheksi, vuonna 1987, olin maksanut ilmoituksenkin esittäen synonyymeinä: vuoden mies=antikristus=Gorba. Taisi olla tekstissä mm. ilmoitukseni Aamulehti 31. 1. 1988: "Vuoden Mies tulee! Oletko valmis yhtymään keskiyön huutoon!". Tammikuun 2001 uutissivulla toteamus: "Veijonen on "Gorba vuoden mies"-julistuksesta alkaen asettanut toivonsa Venäjään", eikä EU:hun maana, mistä Antikristus nousee. "Tiedän, mistä tulet", alkoi mainittu John Lennonin "Tiedän nimesi" -Antikristusbiisikin.
Jotain siis USA:kin tekee, mikä vaikuttaa siihen, että esittämäni kehitys Venäjällä alkaa. Entä Suomi? Jo helmikuussa 2002 näytin kirjoittaneen, että Tuomioja hyvinkin hoputtaa Venäjää siinä Antikristuksen tulo asiassa. Ja mitä tapahtuukaan 10 päivää Putinin tippumisen jälkeen, Otto J. Mäkelä? Harri Veijonen 27. 6. 2003.

ISNEWS

Sivun yläosassa olleet Israelin pääuutiset
eivät näyttäneet aina latautuvan
ja löytyvät nyt sivulla: isnews.htm


27. 6. 2003 KIRKON VIIMEISET KOLME JA PUOLI VUOTTA PAAVO HILTUSELLA SEURAKUNNAN

Vuonna 1996 kirjoittamani "1900-luvun henkilöitä" mainitsi Paavo Hiltusen toteamuksella "Seurakunnan viimeiset kolme ja puoli vuotta ovat se aika ennen Jerusalemin sopimuksen vahvistamista. Kolme ja puoli vuotta, jota Hiltunen tarkoittaa on Antikristuksen aika ja sitä ennen seurakunta on temmattu maan päältä kuten olen esittänyt." Mutta tarkastellaan viimeinkin lähemmin, mitä Hiltunen kirjassaan "Seurakunnan viimeiset 3 1/2 vuotta" (Ari 1979) opetti.

MONIA VIISAITA TOTEAMUKSIA

Kirjansa alussa Hiltunen sanoo viisaasti, että "Raamattua tuntematon ihminen on näissä kysymyksissä asemassa, että mikäli hän lukee useita eri suuntien teoksia hän menee pyörälle päästään, ja jos hän tyytyy vain yhden suunnan kirjoihin, hän on vaarassa jäädä omaksutun opin, dogmin, varaan, ilman omakohtaista Raamatusta saatavaa valoa." Itsekin aina kehotin vastaanväittäjiäni tutkimaan lisää Raamatusta mitä se näistä asioista sanoo.
Paavo Hiltusen teoksen alussa on toinenkin loistava toteamus. Siihen samaan törmäsin jatkuvasti. Nimittäin aina uskonnolliset vastustajani muistivat mainita, että ylösotto voi tulla "ennen, jälkeen tai puolivälissä" seitsemää vuotta. Paavo Hiltunen: "Onko tämä ajattelu oikeata? Ei! Se on pään pistämistä pensaaseen!" Veijonen: Kaikissa asioissa on olemassa totuus. Eivätkä kirkkojen johtajien valheita uskoneet edes tienneet, että "se seitsemän vuotta" tarkoittaa kirjojeni otsikkojenkin ilmaisemaa VALERAUHA-TAPAHTUMAA, vaikkei todellisuudessa yksikään heidän aikavaihtoehdoistakaan ole se mikä toteutuu.

MITÄ PAAVO HILTUNEN OPETTI?

Mutta mitä opetti Paavo Hiltunen? Valitettavasti on syytä epäillä hänenkin lopun opetusta jo siitä syystä, että hän väittää, että Pyhä Henki jakoi hänen esittämäänsä opetusta (s. 8). Hiltusen teos on Ilmestyskirjan 11. luvun selitys. Olen kyllästynyt noihin Ilmestyskirjan selityksiinkin siitäkin hyvästä syystä, ettei Ilmestyskirja vaan Danielin kirja antaa tarkimmat tiedot tulevista tapahtumista aikoineen. Mutta Hiltusella oikea tämäkin ajatus: "Tosin ajattelevan leimaaminen tässä harhaoppiseksi tai vääräksi profeetaksi ei mitenkään käy päinsä." Kysymys uskovaisten tutkijain joukossa onkin siitä, että on oikeita, mutta huonoja ja erittäin huonoja profeettoja muutaman ollessa hieman noita parempi.
Paavo Hiltunen toistaa (s. 18) Uuras Saarnivaaraa siinä, että oppi seitsenvuotisesta ahdistuksesta, seurakunnan ylösotto sen alussa (tajuamatta: Jerusalemista sovittaessa) olisi peräisin Edward Irvingiltä (k. 1834) lähtökohtana erään sisaren 1830 vaiheilla saama profetia. Tosiasiassahan jo Hippolytos 200 jKr. sijoitti Daniel 9:27:stä yhden vuosiviikon lopun aikaan tarkoittaen "Jerusalemista sovittaessa seurakunnan ylösotto".

YMMÄRRYS LISÄÄNTYY

Keijo Lindeman ei nykyisin mainosta Ilmestyskirjan selitysteostaan 1970-luvulta, mutta sitäkin Paavo Hiltunen runsaasti siteeraa ja kommentoi. Monet ovat sillä kannalla, että Antikristuksen ei tarvitse tulla ennen seurakunnan kokoontumista Herran luokse yläilmoihin (2 Tess 2:3). Minun tutkimusteni perusajatus on edelleenkin, ettei Antikristus ainoastaan tule (takaisin?) vaan myöskin ilmestyy (Jerusalemin valerauhaa vahvistamaan) ennen ylösottoa. Hiltunen toteaa kanssani samalla tavalla, että Hän joka pidättää (vielä estää Antikristuksen tuloa) on Jumala. Se mikä pidättää oli kirjanikin mukaan luopumuksen vastakohta, ettei ollut ennen Jerusalemin jakamisneuvotteluja aloitettu, luopumuksen huippua saavutettu. Hiltunenkaan ei siitä ei-henkilö-pidättelijästä puhu mitään. Mutta luopumuksen huippu saavutetaan ja Antikristus tulee tarkalleen silloin!

EREHDYKSIÄ JEESUKSEN PALUUSTA JO HILTUSELLA

Ilmeisesti olin lukenut Hiltusenkin kirjan ennen vuoden 1986 julkaisuani, sillä kirjani mainitsemat erehdykset Jeesuksen paluusta ovat hieman samaan tapaan kuin jo Hiltusella "Kymmenen väitettä", ss. 28- 51.

KEIJO LINDEMANIN KIRJA PAAVO HILTUSEN RUODITTAVANA

Paavo Hiltunen: "Lindeman, jonka otan esimerkiksi radikaalisesta suuntauksesta (näkemys, että vihan aika on noin seitsemän vuotta, ylösotto sen alussa), ei lainkaan mainitse Nikolaisen teosta, jonka otan esimerkiksi konservatiivisesta suuntauksesta (ylösotto vihan ajan lopussa). Lindeman katsoo sinetöimisen tapahtuvan Googin sodan jälkeen ennen atomisodan, Harmagedonin sodan, puhkeamista." Hiltunen näkee "sinetöimisen" (Ilm. 11: 1-2) toimenpiteenä, jolla 7-vuotisjakso alkaa. "Sinetit ja pasunat tapahtuvat ainakin osittain päällekkäin ensimmäisen 3 1/2 vuotisjakson aikana seitsemännen pasunan päättäessä tämän ahdistuksen ajan, vihanajan samalla alkaessa." (s. 60).
Hiltunen: "Lindeman käsittää sinetöimisen merkitsevän 144.000 juutalaisen uskoontuloa. - Antikristus saatuaan vallan vaivanajan puolivälissä, yrittää tuhota tämän vastasyntyneen poikalapsen (12:5). - Sinetöiminen ei mielestäni kuitenkaan lainkaan tarkoita uskoontuloa eikä koske ainoastaan juutalaisia vaan kaikkia Jumalan palvelijoita. - Raamattu sanoo, että ne jotka sinetöidään, myös kestävät."

Hiltunen: "Usein kuulee väitettävän, että 1260 päivää olisi 7-vuotisjakson jälkimmäinen puolisko (s. 83). Sanan perusteella voidaan todeta, että seurakunnan toiminta aika on 1260 päivää eli 42 kuukautta eli 3,5 vuotta. Jumala on päivälleen, jopa tunnilleen määrännyt ahdistuksen pituuden" (s. 84).

VEIJOSEN KOMMENTTI: Jospa olikin niin tarkasti määrätty vuosissa kirkon aika kirkkovaltion perustamisesta v. 754 eteenpäin 1260 vuotta on 2014. Ja Paavo Hiltunenkin on sen verran hyvä veli, että eroaa vihdoin kirkosta ja lähtee ylösottoon syksyllä 2007, eikä toimita kirkon askareita kirkon viimeisenä kolmena ja puolena vuotena, vihan ajassa maan päällä. Hiltusen kirjan nimeksi sopisikin "Kirkon viimeiset 3 1/2 vuotta". Harri Veijonen

ANTIKRISTUS TULEE, ILMESTYY JA NOUSEE, MUTTA MYÖS
KUOLEE MENNEN HELVETTIIN ENNALTATIEDETTYNÄ MÄÄRÄHETKENÄ

Mikäli Gorba tulee pääsiäisenä 2004, ennaltatiedetään ei vain hänen kuolinaikansa vaan myös oli ennaltatiedettävissä Hitlerin kuolinhetki sekä vallassaolonsa pituus 12 vuotta 3 kuukautta, mikä olisi "viimeisen Hitlerin" poissaolon pituus. Tallennettu radiouutinen Hitlerin, Elviksen ja Lennonin kuolemasta:
http://users.kymp.net/veijonenh/hitler.ram
http://users.kymp.net/veijonenh/Elvis Presley.ram
http://users.kymp.net/veijonenh/John Lennon.ram
Herra Jeesus on surmaava Antikristuksen näkyvästi palatessaan. Noin 1290 päivää sen jälkeen, kun Antikristus on hyökännyt Jerusalemiin. Ja ilmeisesti noin seitsemän vuotta sen jälkeen, kun hän on ollut mukana vahvistamassa Jerusalemin valerauhaa yhdessä monien kanssa. Veijosen viimeisimmän selityksen mukaan tuo seurakunnan ylösottoa edeltävä Jerusalemin valerauha tehdään syyskuussa vuonna 2007. Ja mahdollisesti jo pääsiäisenä 2004 Antikristus tulee. Älköön siis Gorba tulko, kirjoitti Veijonen jo 5. 1. 1992 Etelä-Karjala lehdessä. Antikristuksen kuolinaikakin on tarkalleen ennaltatiedetty, vaikka Gorba kuin antikristusvaroitukseni kuulleena totesi taannoin, että kenenkään kuolinaikaa ei voi etukäteen tietää. Mutta älköön myöskään tulko EU:ta ja sen johtajaa, seurakunta varoitti Danielista alkaen. Monet selittivät, että tuleva EU:n presidentti Antikristus onkin.