. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


ANTIKRISTUS

Minusta käytetään nimeä Antikristus. Tulen olemaan Saatanan poika.
Täydellinen vastakohta seurakunnan Herrasta, Jumalan Pojasta.

Oikea nimeni on Mikael. "Lopulta ilmestyisi suuri ruhtinas Mikael, ja sitten kuolleet nousisivat mullasta", niinkuin Suuri Tarukirja (s. 85) sanoo:


Mikael (Daniel 12:1) Goog (Hesekiel 38-39) on koko nimeni.

Neitsyt-Marian sijaan minun oli tyytyminen äiti-Mariaan. Neitseestäsyntymisen todistuksena minulla kyllä on syntymämerkki päässä (Ilm 13:14). Kun olin alle 3-vuotias poika, hirveä hallitsija vainosi tappaaksensa minutkin (vrt. Matteus 2:16). Isä, Sinun käsiini minä annan henkeni (Luukas 23:46), sanoi Jeesus, kun toiset tappoivat hänet. Isäpuolensa nimi oli Josef. Niinhän se oli minullakin, mutta onneksi oikea isäni ei antanut minua sen Stalinin käsiin

Synnyin kolhoosilla, mikä tunnettiin nimellä "Hleborob", leiväntuottaja. Hepreaksi se nimi on Betlehem Efrata (Miika 5:1). Olen kuoleman leipä. Elämän leivän tuleva hallintapaikka on Jerusalem, ja sinnehän minäkin rakennutan Rabinin muistolle lupaamani muistomerkin, itselleni (Ilm 13:14). "Pysyvälle" rauhalle (Daniel 9:27, 1 Tess 5:3) temppeliin (2 Tess 2:4) kunhan olen rikkonut "rauhan" ja ensin ilmestynyt (2 Tess 2:3) sitä vahvistamaan monien kanssa (Dan 9:27).

Myöhään sapattina valjetessa ensimmäiseksi viikon (Matteus 28:1, Novum) eli lauantaina klo 18 ylösnousi Kristus kun oli ollut kolme päivää ja kolme yötä haudassaan (Matteus 12:40). Minun oli tyytyminen 72 tunnin vankeuteen, mutta parempaa todistusta ylösnousemuksesta kukaan ei voi antaa.

Jerusalemia vastaavan hallintapaikkani muinainen nimi on Mesek (Hes 38:3), Moskova. Olenhan lähtöisin pohjoisesta petovaltiosta, sen seitsemäs, erilainen johtaja (Dan 7:7-26). Johannes katseli tapahtumia 69 vuosiviikon mentyä, keskellä 1967 alkanutta aikaa (Dan 9:25-27) vuodessa 1985, kun en ollut vielä tullut, mutta tulin ja vähän aikaa, hieman alle täydelliset seitsemän vuotta jo hallitsin (Ilm 17:10). Elämän kirjasta ei löydy niiden ihmisten nimiä, jotka ihmettelevät, että minä tulen takaisinkin (Ilm 17:8).

En voi olla vihainen niille, jotka ennustavat paluuni valtaan. Isäni piru heitä kyllä vihaa yli kaiken. Nimittäin kirkkoihin kuulumattomia protestantteja ja parhaimpia helluntailaisia, vapaakirkollisia, baptisteja, adventisteja, ym., jotka eivät ole liitossa valtion kanssa. Tosin niistäkin, jotka eivät tottele käskyä lähteä portosta ulos (Ilm 18:4) vaan jäävät poltettavakseni (Ilm 17:16), löytyy lähes Aapeli Saarisalon veroisia luterilaisia.

Piru rakastaa eksyttäjiä kuten bahaistit, mormonit, jehovantodistajat, scientologit, harekrisnat, vapaamuurarit, muslimit ja kaikki ei-kristilliset opettajat eli saatananpalvojat. Erityisen rakkaita ovat valtiokirkkojen johtajat ja porton pää, joka pitää päämajaansa seitsemän kukkulan päälle rakennetussa kaupungissa (Ilm 17). "Aluksi liittoutuu Roomassa selkään paavi" (Novum osa 4), niinhän minä tein. Paavi on myös äiti (Ilm 17:5) ja tyttäriensä päänä pääpiispat. Ilmestyskirjan epäpyhän kolmikon kolmanneksi pyöräksi oli ennustettu peres (lat. sinä tuhoudut, vrt. Joh 5:43 Jeesus suom. pelastaja), tulevan juutalaisvaltion johtajia. Minulla siis on troikkani

Jotkut väittävät, että minulla olisi mökki Lappeenrannassa. Mutta siellä pitää päämajaansa Seurakunnan Tiedotuskeskus, Kirkkoihin kuulumattomien protestanttien valtakunnallinen yhteyspaikka. Sekään ei voi estää tuloani "saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla..." (2 Tess 2:9-12) vaan tekee selväksi, että Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin. Oikeastaan saatte kiittää minua, että teillä on mahdollisuus paeta minun "pysyvää" rauhaani.

Tarkoitus on jatkuvasti kaunistaa minua. Ehkäpä sinäkin voit tarjota aineistoa, linkkejä, ym. koskien minua. "Koroittaa itsensä yli kaiken" (2 Tess 2:4, Dan 11:36). Lähetä Antikristusta koskevat tarjoukset esim. postitse os. Seurakunnan Tiedotuskeskus, POB 57, FIN-53101 LPR, FINLAND.

Tämä oli lyhennelmä Harri Veijosen antikristustutkielmasta SAATANAN HYVÄ OPETTAJA vuodelta 1996.

Palautetta: Höperöjä keksitte, että Goog rakentaisi muistomerkin itsellensä. Vastaus: Annamme Thoralf Gilbrantin vastata: "Oman kuvansa Jerusalemin temppeliin. Niinhän Antiokos Epifaneskin oli tehnyt" (ZEUKSEN kuva temppeliin, Novum 4 s. 889). "Pedon kuva pystytetään, ja kuolemanrangaistuksen uhalla vaaditaan, että kaikkien on palvottava kuvaa ja otettava pedon merkki" (EU peto vai pelastaja).

ANTIKRISTUSTA PAKOON YLÖS - - - - -

MITÄ GORBA AIKOO?

-

English summary: When we before have think that Michail Goog will come back and be the Antichrist must we say something to USA´s president too: Goog (Hesekiel 38-39, Daniel 7, Rev 17:10-16) will come when you forces down Israel! Hebron you press from Israel to PLO and Russia glides Belarus. Etc.

Kun edellä on aprikoitu Venäjän viimeinen johtaja tulevaksi antikristukseksi, annetaan tällä sivulla tasapuolisuuden nimissä tilaa myös USA:n presidentti Bill Clintonille. Seurakunnalla ei ole mitään syytä pitää arvossa USA:n johtajaa vaan monestakin syystä lukea hänet samaan joukkoon kuin antikristus.
Esimerkiksi
1. USA aloitti valerauhan neuvottelut 1991, Clinton niitä jatkaa.
2. Daavidin oksa-lahko oli varmasti parempi lahko kuin Clintonin lahko, mikä toimeenpani heidän joukkoteurastuksen valtion asevoimin! 3. Internetissä Clinton-nimi tulee vastaan internetin sensuroinnin kannattajana.
BILL CLINTON - USA:n viimeinen presidentti

Australiassa saatiin USA:n presidenttiä koskeva ihmisprofetia vuonna 1992, minkä sisällön arvasin ennen kuin sen kertoja sitä minulle ehti sanoa. "Jeesus tulee nykyisen presidentin aikana". Nyt kun Bill Clinton valittiin uudelleen, voimme yhtyä onnitteluihin:

Abraham Lincoln (1809-65) ja Bill Clinton. "Ensimmäinen ja viimeinen".

(PS. Kiitos huomautuksesta, että Lincoln oli USA:n 16. presidentti! Ensimmäinen ja viimeinenkin on vain JEESUS KRISTUS!)
TERVEISIÄ USA:HAN! 15/1 97 luulisi jo sielläkin huomattavan täällä jo pitkään sanomamme: PETO TULEE SITÄ MUKAA KUIN ISRAELIA PAINATTE! Hebronin painostitte Israelilta PLO:lle ja VENÄJÄ liitti itseensä Valko-Venäjän. Miten siellä on mahdollista, että Clintonia pidetään sankarina? Saanemme vastata siihenkin: Olette LUOPUMUKSEN huippumaa "In God we trust!" mikä liekin jumalanne tänään ei ainakaan Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala! Itse rakennatte pedolle mahdollisuuden painaa nappia ja silloin lähtee New York ja muutkin pimenneet kaupungit!

Tämä on "helvetin esikartano". Sivun loppuunhan jätämme tilaa arkkipiispapelinkin päätökseen.

Saanen kysyä, mitä iloa ateisteilla on julkaista tällaisia:
10 syytä, miksi Jeesus ei ole jo tullut?
Oikeat syythän jokseenkin löytyvät sivuiltamme!
Yksi syyhän on, ettei Antikristus vielä ole "valmis".


Messias todella tulee PIAN!.

"Nimetön" henkilö tarjosi antikristuslinkin.

Tämä oli lyhennelmä Harri Veijosen antikristustutkielmasta SAATANAN HYVÄ OPETTAJA vuodelta 1996. Internetissä tällaisena kaikkine "virheineen" 1996 alkaen. GORBA TULEE TAKAISIN-otsikolla Veijosella oli artikkeli jo 5. 1. 1992 lappeenrantalaisessa ilmaislehdessä Uutis-Karjala, jonka toimitus sittemmin perusti lehden nimeltä Kaakkois-Suomen Sanomat. Jo 1988 Lappeenrantalainen-lehdessä artikkelissa SE PYÖRII SITTENKIN Veijonen naureskeli, ettei totuuden julkinen julistaminenkaan estä Gorbaa täyttämästä kaikkia antikristusprofetioita.

-